Postanite BBQ Wolverine!
Pulled pork (i piletina, i teletina i brojne još druge voljene mesne stvarčice) se polako s američkih tanjura povlače i na naše lokalne, a mi to možemo samo pozdraviti i sretno zatražiti još. Međutim, za pripravak ove delicije ubitačan je postupak trganja mesa majušnim vilicama kakve već posjedujemo i vrijeme je da na scenu zakorače legendarne kandže za meso!
Riječ je o čvrstim metalnim kandžama s dodatkom drva na ručkama koji će u nekoliko životinjskih poteza rastrgati mekano meseko na lako dohvatljive komadiće i trakice. Naravno, kako je cijeli proces i uber zabavan, uskoro ćete ih koristiti i za trganje kuhanog karfiola, brokule, gnječenje pire krumpira. Otkrivajte!
Jedna kandža bočno ima otvarač za boce a druga nožić.
Univerzalne su veličine.
Dimenzije: 11 cm x 11 cm
Otvor za šaku: 9 cm x 3 cm
Materijal: metal, drvo
Recenzije
Još nema recenzija.