Najčešće postavljana pitanja

Trebate pomoć? Za većinu vaših pitanja odgovore možete pronaći u našoj bazi najčešće postavljanih pitanja. Ukoliko i dalje ne nalazite odgovore, budite slobodni nas kontaktirati.
Kupovanje na zinello.hr je jednostavno i sigurno, sve proizvode imamo odmah na skladištu osim ako na proizvodu nije drugačije navedeno.

Naručivanje proizvoda

Naručivanje na zinello.hr internet trgovini je brzo i jednostavno. Naručiti možete na 3 načina: 1. Koristeći sustav internet trgovine - (24/7) 2. Telefonom na: 01/6408-382 - (pon - pet 09:00 - 16:00h) 3. Slanjem e-maila na narudzbe@zinello.hr - (24/7) Detalje o načinima naručivanja možete pročitati ovdje.
Za narudžbu registracija nije obavezna, naručiti možete kao registrirani i kao neregistrirani korisnik. Registrirajte se kako biste mogli pratiti povijest svojih narudžbi, dodati proizvode u listu želja, promijeniti svoju adresu i promijeniti svoju lozinku.

Dostava i isporuka

zinello.hr nudi dostavu i isporuka paketa na području cijele RH na sljedeće načine: 1. Dostava na adresu GLS dostavnom službom 2. Preuzimanje paketa u našem skladištu (Zagreb) 3. Podizanje paketa na GLS prikupnim mjestima (GLS PaketShop) Više o dostavi možete pročitati ovdje.
Narudžbe i uplate zaprimljene radnim danom od ponedjeljka do petka do 14:00h šaljemo isti dan. Nudimo dostavu za cijelu Hrvatsku putem GLS dostavne službe u roku 1-2 radna dana. Dostava za narudžbe do € 40.00 iznosi € 3.19, iznad € 40.00 dostava je BESPLATNA. Pakete možemo poslati na vašu adresu GLS dostavnom službom. Također, plaćene narudžbe odabranih proizvoda možete preuzeti u našem skladištu u Zagrebu. Više o dostavi i opcijama možete pročitati ovdje.
Dostava za narudžbe do € 40.00 iznosi € 3.19, iznad € 40.00 dostava je BESPLATNA. Pakete možemo poslati na vašu adresu (isporuka unutar 1-2 radna dana). Također, plaćene narudžbe odabranih proizvoda možete besplatno preuzeti u našem skladištu u Zagrebu.
Za osobno preuzimanje robe kod nas u skladištu se ne naplaćuju troškovi dostave. Za ovu vrstu isporuke prilikom narudžbe online odaberite opciju dostave ili isporuke (Preuzimanje u skladištu). Plaćanje je moguće isključivo unaprijed virmanskim putem ili kreditnim karticama online. Plaćanje gotovinom ili karticama prilikom preuzimanja paketa u skladištu nije moguće. Radno vrijeme skladišta: ponedjeljak - petak: 09:00 do 16:00 sati. Detalje o ovoj vrsti isporuke te kartu kako doći do nas možete vidjeti ovdje
Dostava se vrši u roku od 1-2 radna dana (od ponedjeljka do petka), nažalost ne možemo garantirati da će vam paket stići na određeni datum.
Ukoliko izaberete dostavu GLS na adresu, adresa može biti bilo gdje unutar RH. Za dostavu na radno mjesto, molimo vas da nam u napomeni navedete ime tvrtke, budući da dostavljači automatski traže prezime na određenoj adresi.
Narudžbe i uplate zaprimljene od ponedjeljka do petka do 14:00h šaljemo isti dan, paket je na dostavi na adresi u roku od 1-2 radna dana. Ukoliko dođe do kašnjenja, molimo da provjerite isporuku na sustavu za praćenje pošiljaka upisivanjem broja paketa koji ste dobili na email ostavljen pri narudžbi. Za sva dodatna pitanja budite slobodni nas kontaktirati.
Ako pošiljka ne može biti isporučena na specificiranu adresu, tada će dostavljač ostaviti obavijest o prispijeću. Obavijest sadrži ključne podatke o paketu kao i telefonski broj GLS-a. Također, dobit ćete poruku putem e-maila i/ili SMS-a koja će ponovo sadržavati direktnu poveznicu na GLS Delivery Manager. Tamo ćete moći prema Vašim željama zadati upute vezane za drugi pokušaj dostave.
Nakon što je Vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, na Vaš kontakt e-mail i telefon će stići prva SMS obavijest da će paket biti dostavljen, adresu dostave i evenutalni iznos pouzeća. Na dan dostave dobiti ćete drugi e-mail te SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 09:00-12:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko drugog vremena ili mjesta isporuke pošiljke.
zinello.hr trenutno ne nudi dostavu van granica RH.

Plaćanje narudžbe

Plaćanje je moguće gotovinom prilikom preuzimanja paketa / pouzeće (GLS), virmanski (internet bankarstvo) te kreditnim i debitnim karticama online. American Express, Mastercard, Maestro, Visa, Diners. Također nudimo plaćanje na rate putem PBZ Card Premium Visa i Diners kreditnih kartica. Više o mogućnostima plaćanja možete pročitati ovdje.
Ukoliko plaćate kreditnim karticama online, kao mjesto naplate na vašem ispisu računa biti će navedeno “OBELISK – ZAGREB″.
Omogućujemo BESKAMATNU kupnju preko interneta na rate putem PBZ Card Premium Visa i Diners kreditnih kartica. U sustavu plaćanja T-Com PayWay izaberite broj rata ukoliko imate zadovoljen minimalni iznos. Više o plaćanju na rate možete pročitati ovdje.
Ukoliko odaberete plaćanje prilikom preuzimanja paketa, platiti možete isključivo gotovinom.

Povrati, zamjene i jamstvo

Razumijemo da je putem interneta teže odabrati idealan proizvod, kako bismo vam smanjili brigu, zinello.hr omogućuje jednostavne povrate i zamjene proizvoda u roku od 14 dana. Ukoliko niste zadovoljni s proizvodom koji ste naručili, možete ga vratiti uz povrat punog plaćenog iznosa, uključujući i iznos dostave ukoliko je naplaćen (samo za povrat cijele narudžbe). Svi proizvodi koje se vraćaju moraju biti nekorišteni, nenošeni i neotvoreni te sa svim isporučenim dijelovima te u originalnom pakiranju. Zbog higijenskih razloga zinello.hr niti u kojem slučaju neće prihvatiti povrat proizvoda koji su otvoreni i/ili upotrebljavani. Više o uvjetima za povrate i zamjene možete pročitati ovdje.
Povrat sredstava će biti izvršen sukladno zakonskom roku od 14 dana (ZZP), tj. nakon što zaprimimo proizvod na skladište.
Ukoliko niste zadovoljni s proizvodom koji ste naručili, možete ga vratiti uz povrat punog plaćenog iznosa, uključujući i iznos dostave ukoliko je naplaćen (samo za povrat cijele narudžbe).
Ukoliko ste nakon narudžbe primili krivi ili tvornički neispravan proizvod, molimo da nas odmah kontaktirate kako bismo ga zamjenili za ispravan.
Ukoliko želite otkazati narudžbu koju ste napravili, molimo vas da nam to hitno javite (telefon ili email) kako ne bismo poslali paket.
Na sve proizvode vrijedi jamstvo od 24 mjeseca od dana izdavanja računa. Dogodi li se unutar jamstvenog roka da je proizvod promijenio svojstva ili prestao raditi, proizvod možete vratiti i on će biti zamijenjen za isti ili srodni proizvod. Samo u slučaju da nismo u mogućnosti učiniti gore navedeno, za isti će vam biti vraćen iznos vrijednosti proizvoda unutar 14 radnih dana od dana prijave reklamacije. U slučaju reklamacije, molimo vas da nas prije vraćanja robe obavijestite elektronskom poštom ili telefonski s opisom problema.

Proizvodi

Ukoliko želite neki određeni proizvod, no ne nalazite ga u našoj ponudi, kontaktirajte nas, pokušati ćemo pomoći.
Trudimo se na svim proizvodima imati što više specifikacija i slika. Ukoliko pronađete proizvod koji nema dovoljno podataka budite slobodni nas kontaktirati.

Moj račun

Registrirajte se kako biste mogli pratiti povijest svojih narudžbi, dodati proizvode u listu želja, promijeniti svoju adresu i promijeniti svoju lozinku. Detaljnije upute o procesu registracije i prijave u sustav možete pročitati na ovom linku.
Kao registrirani korisnik u listu želja možete dodati proizvode koje želite kupiti (no, ne odmah), na detaljima proizvoda kliknite "dodaj u listu želja" (desni gornji kut fotografije proizvoda). Ukoliko ste prijavljeni u svoj račun na zinello.hr, svoju listu želja možete pogledati na ovom linku. kliknite "dodaj u listu želja" (desni gornji kut fotografije proizvoda)

Kuponi i akcije

zinello.hr povremeno daruje svim kupcima ili određenim kupcima (Facebook prijateljima ili newsletter pretplatnicima) kupone za posebne promocije, pogodnosti i sniženja. Prijavite se na zinello.hr newsletter za ekskluzivne ponude i kuponske akcije ovdje. Postanite fan naše Facebook stranice ovdje.
Kupon je najčešće jedna riječ ili niz znakova, za obračun popusta upišite točan tekst kupona u za to određenom mjestu u košarici i kliknite “PRIMJENI KUPON” – popust će se obračunati. Iskoristite ove pogodnosti prije nego završite vašu kupovinu. Kuponi mogu biti ograničeni trajanjem i brojem korištenja. Također, popusti mogu biti primjenjeni samo na jedan proizvod ili na ograničen/određen izbor proizvoda.
Nije moguće koristiti više kupona odjednom.
Kuponi se ne mogu primijeniti na proizvode koji su već na akciji.
Prijavite se na zinello.hr newsletter za akcije i sve ekskluzivne kuponske ponude ovdje.

Sigurnost i privatnost

Kupnja na zinello.hr internet trgovini potpuno je sigurna i diskretna. Posvećeni smo poštivanju vaše privatnosti i sigurnosti. Vaši podaci i sve stranice www.zinello.hr internet trgovine zaštićene su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom. SSL enkripcija šifrira podatke radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Kupujte sigurno i bezbrižno uz T-Com Pay Way sustav za online naplatu kreditnim karticama. Više o sigurnosti kupnje možete pročitati ovdje.
Ukoliko se želite ispisati s našeg newslettera, kliknite na link na dnu newslettera koji ste primili "Ukoliko se želite odjaviti sa zinello.hr newsletter liste kliknite ovdje."