Top 10 poklona za godišnjicu

Top 10 poklona za godišnjicu

Bliži se i taj dan – vaše veze rođendan, a vi ste bez ideje i/ili u panici. Bez brige, u našoj ćete ponudi zasigurno pronaći neki lijep, romantičan, a opet možda čak i praktičan poklon za godišnjicu koji možete darovati svom izabraniku/ici za obljetnicu vaše ljubavi.

Naravno, isto vrijedi ako ste pozvani na neku zabavu povodom obljetnice veze prijatelja ili obitelji, srebrnog, zlatnog ili nekog drugog pira, a nemate pojma što biste pokonili slavljenicima. Od našeg velikog izbora neobičnih poklona izdvajamo:

1. Pozlaćena ruža, 24 K
Pozlaćena ruža, 24 K

Lijep romantičan poklon koji spaja vječne simbole ljubavi i blagostanja u jednom unikatnom izdanju. Kako je ruža uronjena u zlato neće nikada uvenuti te je trajan simbol vaše privrženosti.

2. Jastuk grijani – srce
Jastuk grijani - srce

Poklonite srce svojoj voljenoj osobi. Još k tome udobno plišano srce koje se može zagrijati u mikrovalnoj pećnici kako bi ih ugrijalo u hladnim trenucima kada vaš zagrljaj nije na dohvat ruke.

3. Masažna podloga
Masažna podloga

Odmor i relaksacija nakon napornog dana su uvijek dobrodošli, ako se još k tome pribroji i masaža – nema bolje. Zapravo ima bolje, ako se izvalite na podlogu koja će ugodno sama masirati vaše umorne mišiće i bolna leđa. Zato je tu izvrsna masažna podloga s nizom postavki kako bi mogli prilagoditi masažu svojim željama.

4. System JO – All-in-One Massage Kit
System JO – All-in-One Massage Kit

Naravno, ako ste vični i voljni, osobni pristup je uvijek bolji od automatiziranog – prionite rukama na posao i priuštite partneru/ici ugodnu nezaboravnu masažu.

5. Levitirajuća lampa – Mjesec
Levitirajuća lampa – Mjesec

Odličan poklon jedinstvenog dizajna koji će poznanicima ili voljenoj osobi uljepšati životni ili radni prostor. Vrlo je lijep dar za neku uznapredovalu, pogotovo okruglu godišnjicu.

6. 1000 Sex Games

1000 Sex Games
Za poznanike i rodbinu, lijep sat s mnoštvom okvira za slike u koje mogu smjestiti fotografije svojih najmilijih i lijepih životnih trenutaka je odličan dar kojim ćete uljepšati njihovu godišnjicu.

7. Poklon buket – plišani medeki
Poklon buket – plišani medeki

Nema slađe od plišanog medeka, tek možda cijela hrpa njih aranžiranih u lijep buket! Presladak poklon za najmiliju osobu – ne samo za godišnjicu već za niz drugih obljetnica i životnih dotignuća.

8. Unemployed Philosophers – Šalica “Volim te” na 40 jezika
Unemployed Philosophers - Šalica "Volim te" na 40 jezika

Ne možete dovoljno puta svome izabraniku/ici reći da ga volite, ali šalica na kojoj je to ispisano na 40 jezika će ih svakim gutljajem podsjećati na vaše osjećaje.

9. Album za vjenčanje – A Love Story
Album za vjenčanje – A Love Story

Lijepo ukoričeni album koji će biti posvećen najljepšim trenucima iz života zaljubljenog para je uvijek pravi pogodak.

10. Francesco Rubinato – Pečat i pečatni vosak srce
Francesco Rubinato - Pečat i pečatni vosak srce

Napišite predivno ljubavno pismo u kojem ćete romantično pobrojati sve najljepše stvari koje volite u vezi voljene osobe, sve trenutke i načine na koji vas usrećuju i najdublje osjećaje koje gajite i po starinski ga zapečaitite voštanim pečatom u obliku srca. To je poklon koji će se zasigurno čuvati sa vrijednim uspomenama do kraja života.

Image: QuinceCreative / Pixabay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.