Top 10 idealnih poklona za rođendan

Top 10 idealnih poklona za rođendan

Dva su načela kojima se možemo voditi pri kupovini rođendanskog poklona – ukoliko smo upoznati s interesima, hobijima ili preferencama primatelja/ice, najsigurnije je kupiti nešto vezano uz te njihove ljubavi. U tom slučaju možemo preporučiti da poklon potražite po interesima primatelja – i na kliknete na neki od ponuđenih interesa i prikazat će vam se svi raspoloživi artikli vezani uz konkretni interes.

Međutim, ako nismo najsigurniji što primatelj/ica voli ili smo kroz godine iscrpili ideje, možemo odabrati neutralniji poklon, onaj koji ima više univerzalnu privlačnost nego što pogoduje konkretnom interesu.

Kako bismo vam olakšali kupovinu, u ovom vodiču nudimo čak 10 takvih univerzalnih poklona.

1. Električna kutija za ručak s grijačem

Električna kutija za ručak s grijačem Lunffi

Svi jedemo, a u pravilu većina nas i radi – spasite ih od vječnih dostava, sendviča u aluminijskoj foliji ili prolivenih variva iz spremnika nedoraslih zadatku. Ova mrcina dolazi s velikim pretincem koji možete grijati pomoću USB-a i dodatnim odjeljkom za salatu, desert, voće, orašaste plodove… Na primatelju/ici je samo da se sjeti dan prije zapravo nešto skuhati.

2. Držač za laptop

Držač za laptop

Od 7 do 77, većina nas neće imati ništa protiv da se s laptopom ugodno izvali na kauč, fotelju ili krevet, bilo u poslovnom ili rekreativnom izdanju. I tu nam pomaže ovaj vrhunski stalak s prilagodivim nogama i površinom za laptop.

3. Newtonovo njihalo

Newtonovo njihalo

Univerzalan ukras dnevne sobe ili radnog stola. Zaljuljajte posljednju u nizu i energija će se prenijeti s jedne na drugu kuglicu, pomičući samo krajnju s druge strane – vrlo atraktivan efekt za ukrasti nekoliko trenutaka u radnom danu za opuštanje.

4. Dozator za žitarice

Dozator za žitarice trostruki zidni

Savršen početak dana za one mlade i mlade u srcu! Dok vi još sneno vodite razgovor s policom u hladnjaku, ovaj će vam dobri kuhinjski duh jednostavnim okretanjem ručice u zdjelicu isipati potrebnu količinu žitarica.

5. Toaletni papir – 500 EUR

Toaletni papir – 500 EUR

Nije u šoldima sve, ponešto je i u ostalim sitnicama koje dan čine ugodnijim i ljepšim, poput ove male ali u određenim trenucima krucijalno važne stvari. Također, duhovit način da se poigrate s očekivanjima onih koji preferiraju novčane poklone za rođendan.

6. Dizalica za hvatanje slatkiša

Dizalica za hvatanje slatkiša

Zabavite se bez obzira na godine! Dizalicu mogu koristiti mališani i djeca (ujedno i kao efikasan način smanjivanja unosa slatkog), no ima nešto posebno da si trenutke u uredu zasladimo mukotrpnim upravljanjem hvataljkom i pobjedonosnim boljim slatkišem od grafičkog urednika.

7. Rubikova kocka – sudoku

Rubikova kocka - sudoku

Za sve one pametne, genijalce, buduće, sadašnje ili postojeće FER-ovce tu je izazov koji će zaintrigirati njihove moždane vijuge dok se mi ostali još mučimo sa zbrajanjem iznosa u pekari.

8. Buddha Board

Buddha Board

A sada nešto uistinu posebno, za one kojima godinama darujemo čarape ili sjenila za auto i konačno su zaslužili pravi, posebno poseban poklon! Buddha board je jedinstven način za postizanje unutarnjeg mira – u posudu ulijete vodu, umočite kist i na priloženu plohu crtate ili ispisujete. Crtež nakon nekog vremena nestaje u skladu s budističkom filozofijom prolaznosti.

9. Dispenzer za vino – bačvica

Dispenzer za vino – bačvica, 3L

A sada nešto za one 18+! Odlično oblikovana bačvica u sebi ima vrećicu s istakačem, tako da u nju možete uliti tekućinu po izboru i uživati u jedinstvenom ugođaju s društvom.

10. Stolna lopta za boks

Stolna lopta za boks

Ispušite se nakon posebno neugodnog poziva ili prije pisanja maila (u kojem biste možda rekli previše), iskalite svoj pravednički gnijev prema suigračima na miran i neprovocirajuć način! Idealan poklon za niz boljki surovog svakodnevnog života i duhovit poklon za cijeli ured.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.