Privjesci za ključeve – iskoristite maksimalni potencijal svog džepa

Tako mali, ali tako praktični pomagači u svakodnevnom životu – privjesci za ključeve mogu biti mnogo više od izlizanog logotipa brenda koji ne postoji već 15 godina.

LED osvjetljenje

DC - LED privjesak za ključeve Superman
Naravno, u mrklom mraku ključanicu možete osvjetliti mobitelom. No, kada u ruci imate 6 vrećica, dječja kolica, ormar za predsoblje ili svinjsku polovicu, praktičnije će biti upaliti lampicu na privjesku za ključeve i istom rukom gurnuti ključ u ključanicu. S druge strane, biti će i brže – ako nam se iz kojeg god razloga žuri ući u stan.

Sorteri ključeva

Organizator za ključeve
Ako ste jedan/jedna od nas koji s godinama uzgajaju pozamašno krdo ključeva veličine koja opravdava status hladnog oružja, razveselit će vas činjenica da i tome ima spasa s pomno odabranim pomagačem – sorterom ključeva. Praktičan alatić sve vaše ključeve slaže jednog na drugog, minimalizirajući njihovu ukupnu površinu.

Multifunkcionalni alati

Gentlemen's Hardware – Džepni nožić – privjesak za ključeve No. 704
Jedan od najpraktičnijih privjesaka za ključeve je neka vrsta multifunkcionalnog alata. Veličine je uobičajenog privjeska, no u njemu ćete pronaći pregršt praktičnih pomagala u svakodnevnom životu. Alati mogu biti vrlo raznoliki – osim “klasičnih” dodataka poput nožića ili škarice za nokte, možete odabrati alat sukladan vašim vrlo specifičnim potrebama – primjerice, alati za održavanje bicikla, komplet najčešće korištenih alata u kućanstvu, multitool za outdoor aktivnosti, za održavanje osobne higijene…

Vrlo popularan poklon su i privjesci za ključeve na kojima su otvarači za najrazličitije vrste boca – od soka i piva do vina, tako da će svaki sokićljubac i alkoholofil naći nešto za sebe.

Pokažite što volite
Star Wars - privjesak za ključeve / otvarač za pivo Death Star

Na kraju, ovi mali pomagači i ne moraju uvijek biti funkcionalni – poput privjesaka inspiriranih popularnom kulturom. Njima možete izraziti nešto što volite, odnosno istaknuti ih djelićem svog identiteta isticanjem omiljene serije, filma, muzike… Neka uvijek budu uz vas i neka vas u tmurnom danu u uredu podsjete na nešto lijepo. S druge strane, upoznajte istomišljenike strateškim odlaganjem takvog privjeska na stol u kafiću.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.