Pokloni za njega – pronađite idealan poklon za muškarce

Pokloni za njega - pronađite idealan poklon za muškarce

To je to, pronašli ste idealnog mužjaka ili on vas, prigrlili ga objeručke za njegova dlakava ramena i…sada je vrijeme da ga usrećite prigodnim poklonom! Ali avaj, ne znate što, još manje gdje, a što je najgore, poklon vam treba odmah i sad!

Ne brinite, zinello.hr je za vas pažljivo probrao svoju ponudu, s mukom odvagnuo i prekrižio manje atraktivne poklone s liste, eksperimentirao darivanjem vlastitih voljenih muškaraca, pratio reakcije sa strepnjom i zaustavljanjem daha dok na njihovim licima nismo vidjeli ultimativni izraz dječačke euforije i konačna lista idealnih poklona za muškarce je upravo pred vama!

Pokloni za boravak u prirodi
Viseća mreža za kampiranje dvostruka

Nema veze voli li vaš odabranik lagane šetnjice po kvartovskom parku ili višetjedne ekspedicije po Velebitu ili kakvom pustom otoku uz skupljanje kišnice – pokloni za boravak u prirodi uvijek su dobar izbor. Logično – boravak u prirodi sve nas vraća onom primordijalnom stanju, puni nas dobrim starim hormonima sreće, rješava nas stresa i tko zna što još, tako da je poklon koji potiče takve stvarčice svakako za preporuku.

Multifunkcionalni alati
Gentlemen's Hardware - Multifunkcionalni set alata No. 109

Daleko od toga da muškarci više ne moraju biti slika i prilika macho gorile koja s laserskom preciznošću pogleda maticu vijka i promrmlja si u gustu, masnu bradu “12, okasti” kao ni da ih gubitak te vibre čini ikako manje muškarcima – međutim, jedan dobar multifunkcionalni alat usrećit će svaki mali kolektiv, pružajući sve potrebno uz minimum truda, volje a često i znanja. A to je u vremenima kada smo okupirani svime ostalime uvelike velika stvar.

Proizvodi za njegu i ljepotu
Boker – Arbolito set za manikuru Classic

Kvalitetan komplet za manikuru, za njegu nakon brijanja ili preparati za odražavanje i njegu brade i brkova idealni su za za sve koji su u stanju uzgojiti dotičnu bradu ili brkove, a njega noktiju im stvara stres zbog alata nedoraslog poslu.

Memorabilija omiljenog filma, serije, benda
DC - šalica Batman Classic logo

Svi mi imamo naše male ljubavi iz pop kulture i ako već ne put, onda bar putokaz do našeg srca svakako može biti pažljivo odabran primjerak omiljenog medija. Možda ste negdje načuli što voli, možda ste vidjeli kakvu fotku s koncerta ili je naprosto proveo dobar dio dejta u komparativnoj analizi Gospodara prstenova i Igre prijestolja uz prateće grafikone i tablice. Svi ti sitni, suptilni znakovi mogu ukazivati da će ga dobro odabrana šalica, privjesak za ključeve ili poster raspametiti.

Set za otvaranje vina
Set za otvaranje vina bakar, 5 dijelova

Možda vas je ponekad impresionirao otvaranjem čepa zubima ili čupkanjem plutenog čepa iz butelje, no s velikim godinama dolaze i velike odgovornosti, pa proslavite i investirajte u ugodne trenutke uz vino odabirom kvalitetnog kompleta za otvaranje vina.

Torbica, ruksak, novčanik
Helikon – EDC Cordura ruksak 21 l

Muškarci znaju biti poprilično inertni s odabirom svog novog skladišnog prostora za novac, kartice, mobitel, laptop… odnosno, u impozantnom broju ne žele priznati kapitulaciju vrlo starog, iznošenog, oštećenog komada koji je davno već izgubio svaku formu, a vjerojatno ga krasi i nefunkcionalni patentni zatvarač. Olakšajte im svakodnevicu pažljivo odabranim ruksakom, novčanikom ili torbom koje će voljeti još dugi niz godina.

Šaljivi pokloni
Iron & Glory - Poklon set pljoska srce

Kad baš ne znate što biste, jedna vrsta poklona je nepogrešiva – ona koja će vas oboje nasmijati i ubaciti u dobro raspoloženje, a njega još dugo podsjećati na vas. Duhovitih poklona ima svakakvih vrsta i sigurni smo da ćete pronaći baš onaj koji pogoduje njegovom (a i vašem) istančanom ukusu.

Image: Pixabay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.