Kako odabrati poklon za vjenčanje

Poklon za vjenčanje

Za vjenčanje kažu da je najvažniji dan u životu, stoga je poželjno promisliti i o poklonu koji će odražati važnost i sreću koju osjećate za mladence. Poklon za vjenčanje biti će pun pogodak odlučite li se za dar koji simbolizira ljubav i sreću, ali i nešto što slavi ugodu i potiče hedonizam kod para. Niste sigurni što darovati mladencima za najvažniji dan u njihovom životu? Inspirirajte se našim prijedlozima i nećete pogriješiti.

Praktični darovi su uvijek dobrodošli

Novopečeni bračni par se nalazi na prekretnici svog života i ukoliko svadba ujedno označava njihovo osamostaljivanje i stvaranje zajedničkog doma, pokloni za useljenje su odličan izbor. Namještanje doma skup je i dugotrajan posao pa mnogi odabiru svadbeni dar koji će mladencima olakšati život i osloboditi budžet. Ovisno jeste li obitelj, prijatelji ili poznanici, vaš poklon može biti veći ili skromiji – od većih komada namještaja, perilice rublja ili hladnjaka do manjih, ali također važnih stvari – posteljine, ručnika, glačala, sitnica za čišćenje i slično.

Uljepšajte im dom

Neobični i jedinstveni ukrasi za dom će uvijek naći posebno mjesto – zidna karta svijeta na kojoj mogu izložiti slike svog bračnog putovanja i planirati buduće avanture je odličan odabir za strastvene putnike. Elegantni difuzeri mirisa te neobične svjetiljke i lampe će pružiti poseban ambijent u svakom stanu ili kući, a elegantni okviri za slike im pružaju mjesto za pamćenje tog velikog dana.

Sitnice za kuhinju

Za vjenčanja se tradicionalno često daruju manje i veće stvari za kuhinju, poput seta tanjura, posuđa ili pribora za jelo, kao i neki od omiljenih komada kuhinjske tehnike – mikser, blender, multipraktik, pekač vafla… Odabir između konkretnih modela ovisi o preferencijama para, kao i tome što trenutno imaju i koriste.

Umjetničke slike i fotografije

Izvrstan odabir za ljubitelje umjetnosti, ali podrazumijeva da otprilike znate što vole, odnosno koji stilovi prevladavaju u njihovom domu. Možete se odlučiti za tradicionalnija ulja na platnu, grafike ili nešto slično, no naginju li više modernijim stilovima ili popularnoj kulturi, dobar izbor su i plakati omiljenih ili kultnih filmova i slično.

Meeeekani dodaci

Neka njihov ulazak u bračne vode bude popraćen jedinstvenim ugođajem za osjetila – bujni, mekani materijali, bilo kao jednostavna deka u koju će se ušuškati za hladnijih dana, papuče ili par nježnih kućnih ogrtača idealni su za lijeno nedjeljno poslijepodne.

Zabavite ih

Poklon za vjenčanje ne mora nužno biti “ozbiljan” – set cool čašica za žestoka pića, dekanter originalnog oblika, šejker za koktele i slični dodaci za kućni bar, ili kakva drinking igra kod pojedinih će mladenaca biti pun pogodak. Ako životu pristupaju uvijek sa smješkom, možete se odlučiti i za neki šaljivi poklon.

Potičite njihove interese i hobije

Pokloni vezani uz specifične interese ili hobije uvijek su dobra ideja. Sitnica koja će im uljepšati zajedničko slobodno vrijeme i biti im pri ruci dok rade ono što vole, a ujedno je uspomena na vjenčanje, može biti idealan poklon. Ako uživaju provodeći vrijeme u prirodi, pronađite opremu ili alate koji bi im mogli biti korisni, vole li priređivati zabave, možete odabrati originalan set čaša ili podložaka.

Vjenčanja su jedinstvene prigode gdje pokazujemo našu potporu i ljubav prema novopečenim mladencima i slavimo zajedništvo, bilo obiteljsko, bilo prijateljsko. Dar, koliko god možda skroman bio, može svejedno biti pun pogodak promislite li o nekoliko osnovnih pitanja – što vole, što rade i što trebaju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.