10 poklona za Božić s kojima nećete pogriješiti

bozicni pokloni

Božić je čarobno vrijeme darivanja, sreće, finih kolača, obiteljskog okupljanja i… njemu prethode mjeseci pripreme, razmišljanja i odluka koji poklon odabrati. Koliko god da smo kreativni i pažljivi vrlo često se dogodi da nam nekad ponestane inspiracije, a Badnjak se približava.

Olakšajte si potragu uz Zinello.hr, mjesto za najcool poklone i odaberite između 10 poklona za Božić s kojima ne možete pogriješiti!

1. Karta svijeta – strugalica

Karta svijeta - strugalica
Karta – strugalica odličan je izbor za svjetske putnike i sve one koji to žele postati. Jednostavnim struganjem maknite foliju s država u kojima ste bili i vidite što vam još sve ostaje za otkriti. Malo po malo, državu po državu, neka otkriju cijeli svijet.

2. Alat za slaganje rublja

Alat za slaganje rublja

Katkad je najbolji dar nekome skratiti muke i pojednostaviti život. Dok roboti slagači rublja ne postanu dostupni, uz ovaj će praktičan i jednostavan alat za slaganje rublja jedan od najmrskijih kućanskih poslova biti mnogo brži. Od 8 do 88, svi će bez pola muke moći lijepo i uredno posložiti odjeću, a odličan je i za sve šlampavce i serijske gužvatelje majica.

3. Set za otvaranje i posluživanje vina + šah

Set za otvaranje i posluživanje vina + šah

Ovaj elegantni set za šah s alatima za otvaranje i posluživanje vina je idealan poklon za sve ljubitelje druženja uz dobru kapljicu i strategiju. Manje dimenzije ovaj set čine odličnim za nošenje na izlete i putovanja.

4. Set za miješanje koktela, 5 dijelova

Set za miješanje koktela, 5 dijelova

Razveselite ljubitelje koktela esencijalnim setom koji će im pružiti sve potrebno da se u toj vještini okušaju i sami. Poklonite li im ovo za Božić biti će spremni za ludu Novogodišnju zabavu – na njima će biti samo da se pobrinu za sastojke.

5. Pečat za kekse – Eat Me

Pečat za kekse – Eat Me

Za sve one koji vole peći pečat koji će ostavljati otisak na keksićima i drugom tijestu je odlična dekoracija za ukusne zalogajčiće – pogotovo u blagdansko doba kada gotovo svaki dan neka nova delicija izlazi iz pećnice. Situacija je još ozbiljnija na obiteljskim okupljanjima gdje se potrebno istaknuti među konkurencijom i pokazati svekrvi tko je glavni.

6. Zidni sat – kristal, 50 cm

Zidni sat - kristal, 50 cm

Sat je uvijek dobar i promišljen dar za one koji su u procesu uređenja svog doma, posebice ako je riječ o ovakvom elegantnom kapitalcu koji će postati vizualni fokus svakog prostora.

7. Sanjke – romobil

Sanjke - romobil

Razveselite klince cool sanjkama. Ovo je zapravo snowboard s držačem kako bi njime bilo lakše balansirati i upravljati pa će klinci bezbrižno uživati u zimskim radostima.

8. Mali stolni nogomet, 51 cm x 31 cm

Mali stolni nogomet, 51 cm x 31 cm

Jedan od najboljih poklona za Božić su bile i ostale igračke, a ovaj mali stolni nogomet će se svidjeti i djeci i odraslima. Malih je dimenzija, tako da ne zauzima mnogo prostora te se brzo i lako postavlja i uklanja.

9. Licencirani proizvodi

Marvel - šalica Hulkova šaka

Ljubitelji popularnih superheroja, video igrica, Igre prijestolja, Ratova zvijezda, Harry Pottera i mnoštva drugih popularnih franšiza će doći na svoje mnoštvom cool stvarčica – od onih za svakodnevnu upotrebu poput zdjelica i bilježnica do dekorativnih postera, bobblehead figura i dr. Zasigurno ćete pronaći ponešto za sve velike i male fanove.

10. Makete i puzzle

Ugears drvena maketa - VM-02 motocikl

Originalno dizajnirane i edukativne drvene makete, komplicirane puzzle i mozgalice su odličan poklon za sve zaljubljenike u modelarstvo, ali i mlađe uzraste koji će uz njih naučiti osnove mehanike.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.