10 poklona za Božić s kojima nećete pogriješiti

bozicni pokloni

Božić je čarobno vrijeme darivanja, sreće, finih kolača, obiteljskog okupljanja i… njemu prethode mjeseci pripreme, razmišljanja i odluka koji poklon odabrati. Koliko god da smo kreativni i pažljivi vrlo često se dogodi da nam nekad ponestane inspiracije, a Badnjak se približava.

Olakšajte si potragu uz Zinello.hr, mjesto za najcool poklone i odaberite između 10 poklona za Božić s kojima ne možete pogriješiti!

1. Karta svijeta – strugalica

Luckies - Karta svijeta strugalica Deluxe crna - putna, 42 cm x 30 cm
Karta – strugalica odličan je izbor za svjetske putnike i sve one koji to žele postati. Jednostavnim struganjem maknite foliju s država u kojima ste bili i vidite što vam još sve ostaje za otkriti. Malo po malo, državu po državu, neka otkriju cijeli svijet.

2. Alat za slaganje rublja

Alat za slaganje rublja

Katkad je najbolji dar nekome skratiti muke i pojednostaviti život. Dok roboti slagači rublja ne postanu dostupni, uz ovaj će praktičan i jednostavan alat za slaganje rublja jedan od najmrskijih kućanskih poslova biti mnogo brži. Od 8 do 88, svi će bez pola muke moći lijepo i uredno posložiti odjeću, a odličan je i za sve šlampavce i serijske gužvatelje majica.

3. Set za otvaranje i posluživanje vina + šah

Set za otvaranje i posluživanje vina + šah

Ovaj elegantni set za šah s alatima za otvaranje i posluživanje vina je idealan poklon za sve ljubitelje druženja uz dobru kapljicu i strategiju. Manje dimenzije ovaj set čine odličnim za nošenje na izlete i putovanja.

4. Šaljivi pokloni

Sef za hladnjak

Šaljivi pokloni idealni su za svaku priliku, ali i za Božić! Svi se volimo nasmijati i odaberete li ovakvu vrstu poklona, znate da ste nekome dodatno uljepšali blagdane, ali i nadolazeće godine u kojima će vaš poklon izazivati osmjeh.

5. Friends – wellness kalendar 12 Days of Bath & Body

Friends – wellness kalendar 12 Days of Bath & Body

Odličan izbor za poklon, i to ne samo za fanove – koliko god da volimo Božić, sasvim je sigurno da tjedni pečenja kolača, čišćenja kuće i druženja s rodbinom pomalo i iscrpljuju – poklonite stoga nešto za odmor duha i tijela. Adventski kalendar s wellness temom sadrži mnogo toga potrebnog za opuštanje.

6. Nešto za vruuuući Božić

Erotic Xmas Advent Calendar

Darujte dobroj ili boljoj polovici nešto od čega će im ovaj Božić ostati u vrlo vrućem sjećanju, poput ovog adventskog kalendara za parove.

7. Pametna rješenja

Električna kutija za ručak s grijačem

Sitnice koje nam život čine lakšim i ugodnijim uvijek su popularan poklon. Pametna rješenja ili gadgeti su genijalno dizajnirane stvarčice ili uređaji konstruirani da riješe određeni problem – a na vama je samo da odaberete čime im želite olakšati svakodnevicu.

8. Prijenosni set bubnjeva
Prijenosni set bubnjeva

Odličan prijenosni set bubnjeva će se svidjeti velikim i malim zaljubljenicima u glazbu. Zvuk se reproducira zvučnicima, ali i slušalicama pa se bubnjar može raspištoljiti, a da buka ne ometa ukućane i susjede. Malih je dimenzija, tako da ne zauzima mnogo prostora te se brzo i lako postavlja i uklanja.

9. Licencirani proizvodi

Marvel - šalica Hulkova šaka

Ljubitelji popularnih superheroja, video igrica, Igre prijestolja, Ratova zvijezda, Harry Pottera i mnoštva drugih popularnih franšiza će doći na svoje mnoštvom cool stvarčica – od onih za svakodnevnu upotrebu poput zdjelica i bilježnica do dekorativnih postera. Zasigurno ćete pronaći ponešto za sve velike i male fanove.

10. Makete i puzzle

Wood Trick drvena maketa – božićna glazbena kutijica

Originalno dizajnirane i edukativne drvene makete, komplicirane puzzle i mozgalice su odličan poklon za sve zaljubljenike u modelarstvo, ali i mlađe uzraste koji će uz njih naučiti osnove mehanike.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.