Što pokloniti ljubitelju putovanja?

Što pokloniti ljubitelju putovanja

Kako usrećiti nekoga s crvima u guzi, kome gori pod petama i tko voli da mu rit puta vidi? Postoji cijeli spektar poklona kojima im možete olakšati pakiranje ili pak samo putovanje. Također ih možete razveseliti lijepom sitnicom koja će ih podjećati na sva mjesta koja su posjetili ili kamo namjeravaju putovati.

Putna higijena

Boker – Arbolito set za manikuru Classic

Putne verzije higijenskih pomagača, grickalica, turpija, multitoolova s nizom praktičnih dodataka odličan su izbor za brzo i efikasno rješavanje problema gdje god da se nalazili. Male dimenzije znače da su laki i zahvalni za transport, a često imaju i prsten kojim se može okačiti na ključeve, ruksak ili sličnu torbu.

Boce s omiljenim pop kulturnim junacima

Star Wars - boca Stormtrooper, 700 ml

Metalne boce s otisnutim likovima omiljenih junaka idealan su poklon za one koji su uvijek u pokretu. Pomozite im da ostanu hidratizirani bez obzira kojim bespućima se kretali, a omiljeni lik će ih podsjetiti na dom.

Karte strugalice ili karte svijeta

Luckies - Karta svijeta strugalica Deluxe crna - putna, 42 cm x 30 cm

Omogućite im da se sjete svih mjesta koje su posjetili uz legendarnu kartu – strugalicu! Osim kao uspomena i motivacija za nadolazeće putešestvije, karta postaje jedinstven ukras u prostoru, bilo da je riječ o domu ili uredu.

Osim strugalica, i moderno dizajnirane, laserski rezane stilizirane karte svijeta vrlo su popularan ukras za prostor. Jednostavne, a opet univerzalno prepoznatljive, istovremeno pogoduju našem osjećaju za lijepo i progovaraju o ljubavi prema drugim kulturama, uživanju u kulturi, gastro i eno ponudi, prirodnim ljepotama i ostalim benefitima putovanja.

Pametna rješenja za putovanja

Organizatori za putovanje, 6 dijelova

Na tržištu postoje doista jedinstvena pametna rješenja koja putovanja čine kudikamo ugodnijima, pakiranje i raspakiravanje manje stresnim i općenito pomažu da se na destinaciji više fokusiramo na odmor ili avanturu, a manje na negativne aspekte.

Inteligentni skladišni sustavi omogućavaju da, primjerice, odjeća ostane besprijekorna kada je otpakiramo ili da obuća ima vlastite pretince čime se eliminiramo mogućnost da se prljavština nađe na neželjnom mjestu.

Pljoske i ini alkoholni dodaci

Iron & Glory - Poklon set pljoska srce
I na putovanju – veselo! Pljoske, poklon setovi bočica s čašicama i slične ljepote sa zajedničkim alkoholnim nazivnikom sjajno će se uklopiti u duga putovanja vlakom, hiking lokalnim i egzotičnim brdima, kampiranje i još pregršt scenarija od kojih rastu zazubice dok sjedimo u uredu i pišemo članak o tome što pokloniti ljubitelju putovanja.

Alati za preživljavanje u divljini

Gentlemen's Hardware - Set za preživljavanje No. 368

Za one koji vole planinariti, kampirati i istraživati divlje predijele setovi za preživljavanje s nizom sitnih, ali bitnih alata koji mogu značiti razliku između života i smrti su odličan poklon. Najčešće sadrže kresivo, užad i poneki alat lakšu orijentaciju u prostoru i manje popravke ostale opreme. Bolje biti spreman nego zalutati na Velebitu spuštenih gaća.

Multifunkcionalni alati za svaku prigodu

Boker Plus – Multifunkcionalni alat Carbon 4

Multifunkcionalni alati koji sadrže niz praktičnih oruđa su odličan izbor za kampere i planinare, ali i sve one koji na putovanje odlaze vlastitim prijevoznim sredstvom, bilo ono automobil, bicikl ili quad. Mogućost šarafljenja, pritezanja, rezanja i sl. je zasigurno dobrodošla ako vas je napustila sreća pa ste zapeli u nepoznatom predjelu ili samo podižete šator.

Najčešće se rastvaraju poput švicarskog nožića i sadrže zaista pregršt pomagala. Zbog svojih malih dimenzija uvijek mogu biti pri ruci jer ne zauzimaju vrijedan prostor u naprtnjači, a neki modeli se mogu nositi kao privjesci za ključeve.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.